DuList IN

NE PROPUSTITE Najbolja europska sveučilišta dolaze predstaviti programe u Dubrovnik!

Tek si se sada odlučio/la za studiranje u inozemstvu? Ne brini, još uvijek nije kasno! Još uvijek imaš vremena dobiti mjesto na najboljim europskim sveučilištima.

Ta sveučilišta dolaze u Dubrovnik, u sklopu Top Education Tour! Tako će mladima iz Dubrovnika svoje proograme predstaviti Coventry University, University of Leicester, University of Sunderland i Swiss Education Group.
Ako vas programi zanimaju, navratite u Hotel Argosy ovu nedjelju od 18 do 21 sat i saznajte sve što želiš znati o studiranju u Švicarskoj i Velikoj Britaniji, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije i nemojte propustiti priliku razgovarati s predstavnicima najboljih sveučilišta uživo.
Top Education Tour ove godine posjetit će četiri hrvatska grada:
Dubrovnik 3. travnja u 18 sati u hotelu Argosy
Zagreb 31. ožujka u 18 sati u hotelu The Westin
Rijeku 1. travnja u 18 sati u hotelu Bonavia
Split 2. travnja u 18 sati u hotelu Park

Prijaviti se možete na https://goo.gl/Sre3fr a za više informacija pišite na e-mail info@integraledu.org ili kontaktirajte 01/468 3381. Tu je i Facebook stranica, za više informacija.

Pročitajte još

PARLAONICA NA KAMPUSU Srednjoškolci debatirali o ovisnosti o internetu

Dulist.hr

Pjesma i ples u Domu za starije osobe Dubrovnik

Dulist

‘ĆIRIBU ĆIRIBA’ Simpatična Veloluška predstavila album prvijenac

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija