DuList IN

NE PROPUSTITE Najbolja europska sveučilišta dolaze predstaviti programe u Dubrovnik!

Tek si se sada odlučio/la za studiranje u inozemstvu? Ne brini, još uvijek nije kasno! Još uvijek imaš vremena dobiti mjesto na najboljim europskim sveučilištima.

Ta sveučilišta dolaze u Dubrovnik, u sklopu Top Education Tour! Tako će mladima iz Dubrovnika svoje proograme predstaviti Coventry University, University of Leicester, University of Sunderland i Swiss Education Group.
Ako vas programi zanimaju, navratite u Hotel Argosy ovu nedjelju od 18 do 21 sat i saznajte sve što želiš znati o studiranju u Švicarskoj i Velikoj Britaniji, studentskim zajmovima za preddiplomske i diplomske studije i nemojte propustiti priliku razgovarati s predstavnicima najboljih sveučilišta uživo.
Top Education Tour ove godine posjetit će četiri hrvatska grada:
Dubrovnik 3. travnja u 18 sati u hotelu Argosy
Zagreb 31. ožujka u 18 sati u hotelu The Westin
Rijeku 1. travnja u 18 sati u hotelu Bonavia
Split 2. travnja u 18 sati u hotelu Park

Prijaviti se možete na https://goo.gl/Sre3fr a za više informacija pišite na e-mail info@integraledu.org ili kontaktirajte 01/468 3381. Tu je i Facebook stranica, za više informacija.

Pročitajte još

NOĆ PLOČA Tko je zbog Hari Mata Harija ‘potegnuo’ do Banja?

Dulist.hr

VIDEO Večer druženja i zabave čuvara dubrovačke povijesti

Dulist

LJETO PROVODE U DUBROVNIKU Koga ljubi Lujo Kunčević?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija