Natrag
24.4.2019 20:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite foto izložbu o Crkvi svetog Vlaha

19.10.2016 @ 6:33 Dulist Kultura

Podijelite:

‘Obnovljena crkva sv. Vlaha okom kamere članova Fotokluba Marin Getaldić’ – naziv je izložbe koja će u srijedu, 19. listopada u 19 sati biti otvorena u predvorju Dvorane sv. Ivana Pavla II. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku.

Na otvorenju će govoriti Miho Kulušić, predsjednik Fotokluba „Marin Getaldić“ i mons. Toma Lučić, rektor crkve sv. Vlaha, koji će otvoriti izložbu.

Početkom ove godine, u dogovoru s Vijećem za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije, članovi Fotokluba “Marin Getaldić” fotografirali su crkve Grada za izložbu fotografija kroz Dane kršćanske kulture u 2017. godini, a dio fotografija koje prikazuju crkvu sv. Vlaha moći će se vidjeti na ovoj izložbi.

Izložba je dio popratnog programa znanstvenog skupa „Jubileji sv. Vlaha – poticaj suvremenim znanstvenim promišljanjima“ i ostat će otvorena do 30. listopada.

Organizatori izložbe su Crkva sv. Vlaha i Vijeće za kulturu i znanost Dubrovačke biskupije u suradnji s Fotoklubom ‘Marin Getaldić’ i Konzervatorskim odjelom Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana