GradUrednički izbor

NE IDE U MIROVINU Nakon 31 godinu Goran Hrnić izlazi iz Gulliver travela

NE IDE U MIROVINU Nakon 31 godinu Goran Hrnić izlazi iz Gulliver travela

Nakon više od trideset godina, čelno ime dubrovačke priznate turističke agencije Gulliver travel, Goran Hrnić, okrenuo je novu stranicu u životu i – izašao iz uprave, što nam je u kratkom telefonskom razgovoru ovog ponedjeljka i potvrdio.

-Upravo s današnjim danom izlazim iz uprave – ističe, a na pitanje koji su mu daljnji planovi – mirovina, konačno malo odmaranja ili nešto treće, odgovor je – još malo će raditi.
– Kamo dalje? Pa, prema potpisanom sporazumu, tu je šest mjeseci zabrane rada za konkurenciju, što znači da tako što neću i ne mogu raditi, ali to mi svakako nije bila ni namjera. Zapravo, u planu mi je baviti se savjetodavnim poslovima – ističe nam Hrnić. Na pitanje o kakvim se točno poslovima radi, ističe kako je bolje ‘ne otvarati tu stranicu dok sve ne bude gotovo’. Istaknuo nam je i kratku recentnu kronologiju Gulliver travela, znane i kao prve privatne turističke agencije, a danas jedne od vodećih management tvrtki u Hrvatskoj, u čijoj je upravi ostao u posljednjih nekoliko godina nakon prodaje.
– Nekoliko sam puta prodavao Gulliver travel. Prvo TUI-ju, potom Agrokoru dok je u zadnje Agrokor prodao svoj dio TUI-ju, te kad je TUI Group postao stopostotni vlasnik, dogovorio sam se zaključiti svoju karijeru u Gulliver travelu – dodat će Hrnić.
Koliko je godina uloženo? Kroz osmijeh kaže, 31 i s ovim ponedjeljkom deset dana, tako da je iduće razdoblje zaista nova stranica u životu.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist