Natrag
18.3.2019 20:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘NE DIRAJ ME, NE DIRAM TE’ Vedran Ljubenko predstavlja novu pjesmu!

11.3.2019 @ 17:05 Dulist dulist IN

Podijelite:

Nova pjesma Vedrana Ljubenka ‘Ne diraj me, ne diram te’ izlazi večeras u 19 sati na You Tubeu te CMC-u, javlja nam ovaj mladi dubrovački glazbenik.

Kako ističe, nakon završenog serijala treće sezone Astrane, nastavio se baviti onim što najviše voli, a to je stvaranje kantautorskog rada.

-Još jedna u nizu takvih pjesama naziva ‘Ne diraj me, ne diram te’ nastala je na jedan neobičan način. Na samom početku 2018.godine, sjeo sam za stari raštimani klavir kod roditelja u Dubrovniku i krenuo skladati jinglove. Na početku mi se činilo da sam stvorio ludu rusku melodiju… No, nakon mjesec dana došao je tekst brzinom munje u glavu i spojio se s glazbom u manje od 5 minuta. Tako sam sastavio i aranžman i sve snimio uz pomoć mojih dragih prijatelja Mahira Kapetanovića Mahkey i Igora Drvenkara, inače producenta ove pjesme. S vokalima su uz Mahkeya pripomogle i Bruna Oberan te Elena Stella. Spot sam sastavio od pokretnih sličica za koje je zaslužan fotograf Matija Vaniček-  napisao je Ljubenko.

Naglašava kako ‘ni sam nije znao u početku što mu pjesma točno predstavlja, ali se s vremenom ona itekako odrazila na njegov život pa je na neki način osjećaje proživljene od prijašnjih vremena sam sebi potvrdio’.

-Pokušao sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima, ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica. Odnosi su puni manipulacija i sebičnosti, pa tko bolje prikrije, bolje prolazi. Često baziranje na površnim osjećajima i ne shvaćanje jedno drugog dovodi do velikih promjena i oscilacija, razilaženja ljudi ili nastavka odnosa bez imalo žara. Svatko bira u životu što želi. Nakon ove pjesme planiram dovršiti album i na jesen ga podijeliti s javnosti – istaknuo je ovaj mladi dubrovački kantautor.

Foto: Facebook/Vedran Ljubenko

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana