DuList IN

‘NE DIRAJ ME, NE DIRAM TE’ Vedran Ljubenko predstavlja novu pjesmu!

'NE DIRAJ ME, NE DIRAM TE' Vedran Ljubenko predstavlja novu pjesmu!

Nova pjesma Vedrana Ljubenka ‘Ne diraj me, ne diram te’ izlazi večeras u 19 sati na You Tubeu te CMC-u, javlja nam ovaj mladi dubrovački glazbenik.

Kako ističe, nakon završenog serijala treće sezone Astrane, nastavio se baviti onim što najviše voli, a to je stvaranje kantautorskog rada.

-Još jedna u nizu takvih pjesama naziva ‘Ne diraj me, ne diram te’ nastala je na jedan neobičan način. Na samom početku 2018.godine, sjeo sam za stari raštimani klavir kod roditelja u Dubrovniku i krenuo skladati jinglove. Na početku mi se činilo da sam stvorio ludu rusku melodiju… No, nakon mjesec dana došao je tekst brzinom munje u glavu i spojio se s glazbom u manje od 5 minuta. Tako sam sastavio i aranžman i sve snimio uz pomoć mojih dragih prijatelja Mahira Kapetanovića Mahkey i Igora Drvenkara, inače producenta ove pjesme. S vokalima su uz Mahkeya pripomogle i Bruna Oberan te Elena Stella. Spot sam sastavio od pokretnih sličica za koje je zaslužan fotograf Matija Vaniček-  napisao je Ljubenko.

Naglašava kako ‘ni sam nije znao u početku što mu pjesma točno predstavlja, ali se s vremenom ona itekako odrazila na njegov život pa je na neki način osjećaje proživljene od prijašnjih vremena sam sebi potvrdio’.

-Pokušao sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima, ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica. Odnosi su puni manipulacija i sebičnosti, pa tko bolje prikrije, bolje prolazi. Često baziranje na površnim osjećajima i ne shvaćanje jedno drugog dovodi do velikih promjena i oscilacija, razilaženja ljudi ili nastavka odnosa bez imalo žara. Svatko bira u životu što želi. Nakon ove pjesme planiram dovršiti album i na jesen ga podijeliti s javnosti – istaknuo je ovaj mladi dubrovački kantautor.

Foto: Facebook/Vedran Ljubenko

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist