Natrag
21.3.2019 13:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAKON 28 GODINA Od idućeg ljeta letimo direktno u Sjedinjene Američke Države

21.8.2018 @ 17:47 Dulist Aktualno
7;7

Podijelite:

Republika Hrvatska, preko Zračne luke Dubrovnik, nakon dugih 28 godina ponovno će biti izravno povezana sa Sjedinjenim Američkim Državama!

Ova linija uspostavlja se zahvaljujući dugotrajnim pregovorima između Zračne luke Dubrovnik i American Airlines-a. Dubrovnik i SAD će biti povezani od 7. lipnja 2019. do 27. rujna 2019., tri puta na tjedan s američkim gradom Philadelphiom, a prometovati će najveći svjetski zrakoplovni prijevoznik ‘American Airlines’, javljaju iz Zračne luke Dubrovnik.

Zrakoplovna kompanija American Airlines je članica svjetskog zrakoplovnog udruženja ‘Oneworld’ i trenutačno posjeduje 955 zrakoplova i zapošljava 122.000 zaposlenika. Dnevno obavi 6.700 letova prema 350 odredišta. Za Dubrovnik će letjeti tipom zrakoplova Boeing 767-300 s kapacitetom 28 visoko luksuznih sjedala u poslovnom razredu i 181 sjedalo u ekonomskom razredu, a tijekom cjelokupnog leta putnicima će biti dostupna Wi-Fi usluga.

Philadelphia, koja se nalazi u saveznoj državi Pennsylvaniji je najveće čvorište American Airlines-a na istočnoj obali i najvažnija transferna zračna luka za cijele Sjedinjenje Američke Države.

U ime American Airlinesa potpredsjednik kompanije za planiranje letova gosp. Vasu Raja izjavio je sljedeće: ‘Philadelphia je najveće čvorište American Airlinesa na sjeveroistoku SAD-a i nudi povezivanje s ostatkom SAD-a, Kanade i Karibima. Najznačajnije destinacije su Los Angeles, Miami, Toronto, New Orleans i Bahami.’

Obzirom na sve veći broj dolazaka turista iz SAD-a na Dubrovačko područje, ovo smatramo golemim iskorakom za Dubrovnik i cijelu Republiku Hrvatsku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana