DuList IN

Najjače house ime svih vremena stiže večeras u Dubrovniku

Najjače house ime svih vremena stiže večeras u Dubrovniku

Samo dva dana nakon ekskluzivne zabave najutjecajnijeg svjetskog časopisa za elektronsku glazbu – DJ MAGa, večeras se u Revelinu s nestrpljenjem očekuje dolazak najvećeg house dua ikada, SOLARDA.

Autori mnogobrojnih hitova, vlasnici prestižne izdavačke kuće, Britanci Mark Richards i James Eliott oduševljavaju gdjegod se pojave. Već godinama haraju svjetskom klupskom scenom. Dvostruki dobitnici prestižne nagrade britanskog časopisa DJ MAGa za najbolji house duo u svijetu, nastupaju u dubrovačkom klubu Revelin u sklopu svoje europske turneje, ističu iz Revelina.

Prošle godine u lipnju su prvi put nastupili u Dubrovniku kada su očarali brojnu publiku. Zbog brojnih pozitivnih komentara i upita domaće publike, nastup SOLARDA je i ove ljetne sezone dogovoren u Revelinu.

Jedan od najpopularnijih dvojaca elektroničke glazbe zasigurno će i ovaj put oduševiti sve prisutne. Ulaznice se dostupne u uredu Revelina danas do 16:00 sati, u Casablanca baru večeras od 20 sati i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt: 098 533 531.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist