Aktualno

NAJBRŽI PRST Dijelimo ulaznice za sarajevsku hit komediju!

NAJBRŽI PRST Dijelimo ulaznice za sarajevsku hit komediju!
Još jedna hit komedija nakon rasprodanih dvorana diljem regije gostuje i u Dubrovniku. Riječ je o komediji o ženama ‘Prekvalifikovana’ koja za Dan žena 8. ožujka u 20.30 sati gostuje u Hotelu Rixos Libertas.

Tim povodom, DuList dijeli 2 ulaznice za ovaj hit komediju. Javite nam se na nagradna@dulist.hr i ostavite vaše ime, prezime i kontakt. Najbrži ‘prst’ osvaja ulaznice!

PREKVALIFIKOVANA je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava pronaći novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalificirana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospođica i rođena Sarajka. Ona je PREKVALIFIKOVANA.

Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatira i najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru.

Jedna i jedina, Rabija Šuvalić, dama gospođica i rođena Sarajka u petak 8.ožujka u 20.30 dolazi na razgovor za posao u Hotel Rixos Libertas Dubrovnik. Ne propustite njen dolazak jer možda ste baš Vi njen novi poslodavac, klijent ili mušterija.

Autorski tim: Sanela Krsmanović, Emir Kapetanović, Dženan Medanović
Kostim: Hana Sirćo / Muzika: Haris Saračević

Organizator naglašava kako će se za ovu izvedbu dvorana posebno prilagoditi s visinom pozornice i rasporedom gledališta tako da će u prodaji biti ograničen broj ulaznica. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i na recepciji hotela. Cijena ulaznice je 80 kuna.

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist