Natrag
25.4.2018 12:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAGRADNA IGRA ZA ZALJUBLJENE Osvojite ulaznice za koncert Harija Rončevića!

9.2.2017 @ 17:49 Dulist duLIst Promo

Podijelite:

DuList i Valamar nagrađuju! Budite najbrži i osvojite dvije ulaznice za koncert Harija Rončenvića!

Sve što trebate napraviti jest na mail nagradna@dulist.hr poslati svoje podatke s naznakom ‘za koncert’, a najbržu ili najbržeg nagrađujemo s dvije ulaznice.

Podsjetimo, Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, organizira i najavljuje još jedan ekskluzivni koncert za svoje sugrađane. Naime 11. veljače, povodom Valentinova u kongresnoj dvorani Elafiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se koncert Harija Rončevića, koji zasigurno zaslužuje brojne vrhunske epitete koji se vežu na sam spomen ovog umjetnika, glazbenika i autora koji potpisuje neke od najvećih hitova najboljih hrvatskih izvođača.

Početak programa je u 19:30 sati dok se ulaznice po cijeni od 60 kuna odnosno 80 kuna na dan koncerta mogu kupiti na recepciji hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, a sve dodatne informacije, rezervacija stolova te prodaja ulaznica bit će dostupne i na telefon 449 100. Uz piće dobrodošlice tijekom koncerta će biti prigodna ponuda hrane i pića po atraktivnim cijenama.

Hari Rončević, jedinstveni je kantautor koji je obilježio zadnjih 20-tak godina svojim pjesmama koje su postale nezaobilazne u našim životima. Široj javnosti Hari se prvi put predstavio 1994. godine skladbom ‘Getanin’ za koju je osvojio I. nagradu stručnog žirija i III. nagradu publike. Iste godine objavljuje i album prvijenac ‘Buntovnik s razlogom’, a do danas iza sebe ima ukupno devet studijskih i tri koncertna albuma uz tri kompilacije.

11. veljače 2017. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu hotela Valamar Lacroma Dubrovnik gdje će vas Hari Rončević još jednom oduševiti interpretacijom svojih glazbenih djela.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana