Aktualno

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na koncert legendarnog zagrebačkog repera!

NAGRADNA IGRA Vodimo vas na koncert legendarnog zagrebačkog repera!

Ovu subotu u Parku Orsula nastupit će legendarni zagrebački reper General Woo, a predgrupa će biti Dubrovčani Banditen Strasse.

Woo-va priča počinje se odvijati početkom devedesetih kada dolazi u Zagreb već potpuno “zaražen” hip-hopom i sudjeluje u par demo bendova koji se okupljaju oko kultne emisije Blackout Rap Show. Godine 1996. je sa Nenadom Šimunom (Target) osnovao sastav Tram 11. Do raspada sastava 2003. objavili su dva studijska albuma, te jednu kompilaciju.
U godinama koje slijede General Woo objavljuje sljedeće studijske albume: 2002. – Takozvani, 2005. – Baš je lijep ovaj svijet, 2006. – Krv nije voda, 2011. – Verbalni Delikt, 2014. – Pad Sistema. Ova dva potonja, fenomenalni su albumi sa bezvremenskim tekstovima, kruna njegovog rada i direktan su razlog zašto je WOO ove godine dobio svoju večer na Orsuli.
Banditen Strasse bend je dubrovačkih korijena afirmiran u nekoliko glazbenih stilova, počevši od rock’n’rolla pa do reggaea.
Evo što kažu o sebi: spravljena po tradicionalnoj recepturi dobrog zvuka i otvorenih tekstova, balica u bendu javno promiče život i kulturu te ukazuje na promjene društva…

***
Ulaznice za ovaj koncert su 60 kuna, članske ulaznice stoje 50kn. Ulaznice i članarine mogu se kupiti isključivo u kiosku na vidikovcu, cijeli tjedan prije koncerta ili pri dolasku na koncert.
Po završetku programa, bit će organiziran besplatan prijevoz do Grada.

***
Svoj osobni QR kod (člansku iskaznicu) preuzmite klikom na http://www.parkorsula.com/qr
Možete ga isprintati ili pokazati na zaslonu mobitela kad dolazite na koncerte, a preporučamo dolazak i odlazak starim karavanskim putem pješice. Možete koristiti i redovne prigradske autobusne linije, uz napomenu vozaču da stane na vidikovcu parka. http://libertasdubrovnik.com/prigradski-vozni-red/
Korisni linkovi:
www.parkorsula.com
https://www.facebook.com/events/928659753862099/
https://www.facebook.com/parkorsula

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist