Natrag
21.3.2019 23:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

NAGRADNA IGRA Ulaznice za novo izdanje Aklapele!

6.4.2018 @ 12:27 Dulist dulist IN

Podijelite:

Sedmo izdanje festivala Aklapela počinje večeras, 6. travnja s početkom u 20.00 sati koncertom u Lazaretima.

Na večerašnjem koncertu nastupit će ženske klape Kapric i Skontradura te muške klape Kaše, Pasika, Porat i Subrenum.

U subotu, 7. travnja, tijekom jutarnjih sati, brojne klape izvođači pridružit će nam se na Stradunu i okolnim uličicama, kada će klapska pjesma odzvanjati cijelim Gradom, na oduševljenje brojnih Dubrovčana i gostiju Grada.
Festivalski se program nastavlja u subotu navečer, s početkom u 20.00 sati, nastupom ženskih klapa Ankora, Cesarice i FA Linđo, muških klapa Reful i Stine te mješovite klape Kampaneli.

Tradicionalno kao i dosadašnjih godina, Festival završava koncertom sakralne tematike na poklon Gradu i njegovim posjetiteljima, a održat će se posljednjeg dana Festivala, 8. travnja u 11.00 sati u Katedrali Velike Gospe. Na tom će koncertu nastupiti klape Cesarice, FA Linđo, Kampaneli, Kapric, Kaše, Pasika, Porat, Reful, Skontradura, Stine i Subrenum.

Ulaznice je još uvijek moguće kupiti preko Agencije Dubrovnik Partner ili sat vremena pred sam početak koncerta u Lazaretima.

Nagradno pitanje: Koje sve ženske klape nastupaju u sve tri večeri?

Točan odgovor i Vaše podatke (ime, prezime i kontakt) pošaljite na mailto:nagradna@dulist.hr. U e-mailu naglasite želite li večeras ili sutra na koncert.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana