Sport

NAGRADE UZ DAN ŽUPANIJE Šutalo i Bijač najuspješniji sportaši u 2017. godini

NAGRADE UZ DAN ŽUPANIJE Šutalo i Bijač najuspješniji sportaši u 2017. godini

Ivana Šutalo, judašica JK Dubrovnik i Marko Bijač, vaterpolist VK Jug CO, najuspješniji su sportaši Dubrovačko-neretvanske županije za 2017. godinu.

Nagrade Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije uručene su najuspješnijim sportašima u petak ujutro u palači Sponza uz Dan Dubrovačko-neretvanske županije i blagdan sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Priznanja su dobili i Jugov trener Vjekoslav Kobešćak, najuspješnija ekipa je ženska posada dvojca na pariće VK Ošjak i Vela Luka – Ivana i Josipa Jurković, dok je najuspješnija momčad VK Jug CO.

Bridž savez Dubrovnik dobitnik je priznanja za najuspješniji sportski savez, dok su sportskim nadama proglašeni Paula Belemečić iz Judo kluba Dubrovnik 1966. i Luka Gašpar iz Boćarskog kluba Ploče.

Hrvoje Kačić dobitnik je nagrade za životno djelo, a nagrade za izuzetno sportsko dostignuće pripale su europskim i svjetskim prvakinjama, veslačicama Ivani i Josipi Jurković kao i svjetskim prvacima, vaterpolistima Marku Bijaču, Marku Macanu, Maru Jokoviću, Lorenu Fatoviću, Luki Lončaru i Javieru Garcii.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist