DuList IN

NAGRADA ‘AMBASADOR’ Adriatic Perception Festival, Lastovo u zvijezdama, i Revelin ‘pokupili’ nominacije

NAGRADA 'AMBASADOR' Adriatic Perception Festival, Lastovo u zvijezdama, i Revelin 'pokupili' nominacije

Objavom nominacija započelo je glasanje za treću dodjelu nagrada AMBASADOR elektroničke glazbe.

Među nominiranim akterima hrvatske elektroničke scene iz naše regije našli su se Adriatic Perception Festival za ‘Boutique festival godine, Najbolji festival domaćeg promotora’, Lastovo U Zvijezdama za ‘Najbolji novi festival’ te Revelin za ‘Najbolji hrvatski klub‘.

U utorak 16. listopada otvoreno je javno glasanje za preko 110 nominiranih projekata koje je predložila struka u suradnji sa HGU DJ sekcijom. Svoj glas publika možete dati na službenoj online adresi sve do 6. studenoga u 23.59 sati. Ovogodišnji AMBASADOR sastoji se od 25 kategorija – 17 u kojima pobjednika bira publika, i 8 odabranih od struke, dok će DJ godine biti izglasan odabirom publike i struke.

AMBASADOR potiče svježe projekte, programe i autore, platforma je koja se brine za nove kreativce na sceni i odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama, uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske i čineći je prepoznatljivim segmentom vrijednim pažnje i institucionalne podrške. Prva od svoje vrste unutar domaće glazbene scene, dodjeljuje se akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu unutar proteklih godinu dana, spajajući preko 300 lokalnih glazbenih profesionalaca pod istim nadređenim ciljem, koji su se ove godine još aktivnije uključili u stvaranje prednominacijskih lista.

Po završetku glasanja, u ponoć 6. studenoga, Nadzorni odbor će proglasiti pobjednike, a svečano uručenje nagrada bit će u četvrtak 22. studenoga u KUC Travno Zagreb.

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist