Županija

Na šetnici do Pasjače postavljena nova sigurnosna ograda

Na predjelu šetnice do konavoske plaže Pasjača postavljena je nova sigurnosna ograda. Kako javljaju iz Općine Konavle, u suradnji sa županijskim Upravnim odjelom za gospodarstvo i more, završen je prvi dio aktivnosti čiji je cilj povećanje sigurnosti i komfora kupača na prirodnoj plaži Pasjača.

Postavljena je nova sigurnosna ograda na predjelu šetnice do plaže, povrh konavoskih stijena, u dužini od preko 80 metara, na mjestima gdje je do sada nije bilo. Sljedeće godine, u nastavku aktivnosti, planira se u središnjem dijelu šetnice zamijeniti i stari dotrajali dio ograde, kako bismo imali estetski prihvatljivu i jedoobraznu zaštitnu ogradu duž cijele šetnice.

Također, na početku staze postavljena je i dvojezična info tabla, u skladu s aktom o označavanju plaža te sa svim potrebnim sigurnosnim informacijama vezanima za plažu.

Pročitajte još

U ČETVRTAK U Konavlima hladnim zamagljivanjem protiv komaraca

Dulist

OPĆINA O ZAGAĐENJU U MLINIMA ‘Sustav odvodnje otpadnih voda je ispravan’

Dulist

RIJEŠEN PROBLEM PROSTORA OŠ Župa dubrovačka dobiva dvije dodatne učionice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija