Županija

Na šetnici do Pasjače postavljena nova sigurnosna ograda

Na predjelu šetnice do konavoske plaže Pasjača postavljena je nova sigurnosna ograda. Kako javljaju iz Općine Konavle, u suradnji sa županijskim Upravnim odjelom za gospodarstvo i more, završen je prvi dio aktivnosti čiji je cilj povećanje sigurnosti i komfora kupača na prirodnoj plaži Pasjača.

Postavljena je nova sigurnosna ograda na predjelu šetnice do plaže, povrh konavoskih stijena, u dužini od preko 80 metara, na mjestima gdje je do sada nije bilo. Sljedeće godine, u nastavku aktivnosti, planira se u središnjem dijelu šetnice zamijeniti i stari dotrajali dio ograde, kako bismo imali estetski prihvatljivu i jedoobraznu zaštitnu ogradu duž cijele šetnice.

Također, na početku staze postavljena je i dvojezična info tabla, u skladu s aktom o označavanju plaža te sa svim potrebnim sigurnosnim informacijama vezanima za plažu.

Pročitajte još

DAN OPĆINE Obilježeno 28 godina od oslobođenja Dubrovačkog primorja

Dulist

Od 1. lipnja u Konavlima ‘predah’ od građevinskih radova

Dulist

Butković potpisao ugovor za Donje Čelo, iako jutros o tome ništa nije znao

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija