Natrag
16.7.2018 18:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

NA PELINAMA Pogledajte majstorije svjetske prvakinje u ‘freestyle’ nogometu

8.10.2017 @ 8:25 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Naše je krajeve posjetila svjetska prvakinja u freestyle nogometu Liv Cooke te se na svojim društvenim mrežama pohvalila majstorijama na igralištu s najljepšim pogledom – na Pelinama.

Liv Cooke profesionalna je freestyle nogometašica koja sa svojih osamnaest godina nosi titulu najmlađe prvakinje u ovom sportu. Cooke je ljubav prema nogometu razvila u mlađim danima, a glavni su krivci za to, kako navodi na svojoj web stranici, njezina braća Jack i Sam. Od svoje je desete godine igrala za dva nogometna kluba – Preston North End and Blackburn Rovers Centre Of Excellence.

Karijeru u nogometu nakratko je prekinula zbog ozljede, a tijekom tog perioda ‘surfajući’ Internetom otkrila je freestyle nogomet i započela s najjednostavnijim trikovima u svom vrtu. Nakon dugotrajnog vježabnja i žrtve, postala je prvom profesionalnom britanskom freestyle nogometašisom, a ubrzo se u 2017. godini okrunila titulom svjetske prvakinje u ovom sportu.

Dodajmo kako se Cooke u Dubrovniku družila i s mladim nogometašicama koje su bile izuzetno sretne što se nalaze u njenom društvu. Koji je razlog njenog dolaska, još ne znamo, ali prema objavama na društvenoj mreži Instagram, možemo nagađati kako je Cooke ‘iskoristila’ Dubrovnik za novi promotivni spot.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana