Natrag
16.2.2019 07:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na “Malom Wembleyu” večeras rasplet po skupinama

17.7.2013 @ 11:04 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Na 'Malom Wembleyu' nastavlja se žestoka borba za prolaz u šesnaestinu finala. Papirići sa imenima prvoplasiranih i drugoplasiranih su već u bubnju, ukupno njih 24, a čeka ih se još samo osam.

Šesnaestinu finala osigurali su redom Fast food Gavun, Mišići do neba, Konoba Penatur, Sport caffe Balun, Klub Fontana, Caffe bar Antika, Konoba Maestral, Antun Tun, Brkati slonovi, Maximus Kia, Ura Nage, DB Kantun, Gorica, Nema predaje, XY, Ponton, HC, Caffe bar Olloa, Suhy travel, Tutti frutti, Caffe bar Ferata, Lapad, Rekreativci i Gwantyerra sport.

Danas je na rasporedu pretposljednji dan natjecanja po skupinama, a na rasporedu je ukupno sedam utakmica. U skupini C je prvoplasirana Caffe bar Antika, a u današnjim dvobojima saznat ćemo tko će biti drugoplasirani (C2). U skupini G, D i E sve je jasno, Mišići do neba i Konoba Penatur odnosno HC i Ponton te Caffe bar Olloa i Suhy travel osigurali su prolaz, a oni će danas igrati za bolji plasman. Više o turniru na www.asdmontovjerna.com.
 

Raspored – srijeda, 17. srpnja

18.40 Caffe bar Insomnia – TNT
19.20 Konoba Penatur – Mišići do neba
20.10 HC – Ponton
20.40 Caffe bar Antika – Maritimo
21.20 Suhy travel – Caffe bar Olloa
23.00 Kvart Sv. Marije – Caffe bar Belfast

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana