Natrag
23.4.2019 16:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Na dan svoje prve premijere, intendant Tarbuk dirigira – u Kotoru!

19.7.2015 @ 12:43 Dulist Kultura

Podijelite:

Na dan premijere ‘Elementarnih čestica’, najrazvikanijeg naslova ovogodišnjih Dubrovačkih ljetnih igara, intendant ove institucije, Mladen Tarbuk, dirigira Dubrovačkim simfonijskim orkestrom – u Kotoru!

Koncert će se održati u ponedjeljak, 20. srpnja, u sklopu KotorArt Festivala, na trgu ispred katedrale Svetog Tripuna u Kotoru, a na programu su Sorkočević, Poulenc, Branković, te Mozart. Program je nazvan ‘More muzike. Muzika mora’, a na njemu će prisustvovati i ministar kulture Berislav Šipuš te izaslanik predsjednice Grabar Kitarović.

Osim DSO-a, solisti su Marija Grazio i Aljoša Lečić, a partneri projekta su DSO i Dubrovačke ljetne igre. Radi se, kako doznajemo, o događaju velikog značaja, koji će se održati u sklopu EPK programa ‘Medijator dijaloga’, što su nam potvrdili i iz DSO-a.

Nismo uspjeli saznati radi li se o honorarnom nastupu, no prenosimo i status Miša Mihočevića s Facebooka, pa procijenite sami…

– Mladen Tarbuk, navodno intendant Dubrovačkih ljetnih igara, na dan prve ovogodišnje premijere koja je puno više od same predstave zbog prašine koju je podigla, dirigira u Kotoru. Osim svega, ne vjerujem da to radi u humanitarne svrhe – piše među ostalim Mihočević.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana