Sport

POVRATAK U BAZEN S treninzima počinju i Jugovi plivači

Treninzi Plivačkog kluba Jug na gruškom se bazenu nastavljaju, u postepenom ritmu, sukladno trenutnim mogućnostima, odnosno važećim mjerama i propisima.

-U trening se postupeno uvode sve kategorije, počevši od starijih natjecatelja, preko mlađih natjecatelja, do namlađih polaznika – članova plivačke škole – ističu iz kluba. Od ponedjeljka 18. svibnja s treninzima su započele najstarije grupe.

-Čim se prikupe odobrenja roditelja i kompletiraju liste  s treninzima će započeti i grupe mlađih kadeta, početnika.

Grupe Škole plivanja 1. i 2. godine počele bi s treninzima najkasnije 1. lipnja. O početku treninga za grupe Ribica i Rekreaciju odlučit će se nakon 1. lipnja ovisno o situaciji i mogućnostima.

-Svi roditelji koji žele da njihova djeca nastave s treninzima trebaju do petka 22. svibnja poslati potvrdni odgovor na pkjugdubrovnik@gmail.com (obavezno navesti ime i prezime djeteta, grupu koju je pohađao i ime trenera). Svi koji potvrdno odgovore dužni su djeci svakodnevno mjeriti tempetaturu neposredno prije odlaska na bazen i ne slati ih na trening u slučaju pojave bilo kakvih simptoma zaraze. Također, u slučaju pojave simptoma dužni su o tome obavijestiti klub kako bi se poduzele potrebne mjere – kažu iz kluba.

Nadalje ističu kako će ulaz na bazen trenutno biti s gornje strane, a presvlačenje na tribinama u ograđenom prostoru predviđenom za tu grupu.

-Neće biti mogućnosti korištenja tuševa kao ni wc-a oko same plohe bazena. Roditeljima nije dozvoljen ulaz na tribine. Sve detaljnje upute o kretanju po bazenu djeca će dobiti na treningu. Molimo roditelje da prilikom odluke uzmu u obzir navedene stavke. Raspored grupa i upute biti će objavljeni na službenoj web stranici kluba – naglašavaju.

Pročitajte još

PRVENSTVO HRVATSKE U PLIVANJU PK Jug iz Zagreba se vratio s 32 medalje!

Dulist

Luka Vuletić i Gordan Duvančić Squareova pojačanja za novu sezonu

Dulist

Barakude započele pripreme na Korčuli za jaki međunarodni turnir

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija