Natrag
19.2.2019 22:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Muratti zabranila podračun za Šaljinu kampanju

21.2.2013 @ 11:09 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Predsjednica dubrovačkog SDP-a Olga Muratti na sve načine nastoji opstruirati predizbornu kampanju Nika Šalje na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Dubrovnika.

Kako saznajemo iz krugova bliskih Gradskom odboru SDP-a, Muratti je odbila otvoriti poseban bankovni podračun koji bi služio za prikupljanje donacija za Šaljinu predizbornu kampanju, premda je to obaveza stranke i prema članku 14. Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.

Naime, svaki član SDP-a kojeg je stranka postavila u neki nadzorni odbor ili upravno vijeće Grada Dubrovnika bio je dužan od dijela naknade dati doprinos Šaljinoj kandidaturi, odnosno dobrovoljni prilog kampanji. Međutim, zabranom otvaranja posebnog podračuna Muratti je to onemogućila.

Nakon ovakvog poteza, još jednom se valja zapitati koga Muratti zapravo podržava kao kandidata i koga želi za gradonačelnika Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana