Natrag
24.3.2019 22:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mujo zamjenik pročelnika Kristića

3.4.2012 @ 11:14 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Ivo Mujo jučer je, doznajemo, odradio svoj prvi radni dan na mjestu zamjenika pročelnika za turizam Mara Kristića.

Mujo je, podsjetimo, po dolasku Milanovićeve Vlade razriješen dužnosti državnog tajnika u Ministarstvu turizma. Tada je, o čemu je duList već pisao, podnio zahtjev za povratak u Županiju. Naime, Ivo Mujo je prije odlaska u Zagreb na mjesto državnog tajnika 6 godina obnašao dužnost pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubrovačko-neretvanske županije.

Pobjedom koalicije HDZ-HSS na parlamentarnim izborima 2008. godine kao HSS-ov kadar odlazi u Bajsovo ministarstvo, no sukladno ugovoru po prestanku obavljanja dužnosti državnog tajnika imao je pravo vratiti se u Županiju. Doduše, ne na mjesto pročelnika.
Sukladno njegovim kvalifikacijama zapalo ga je dakle ono pomoćnika pročelnika Upravnog odjela za turizam, more i poduzetništvo.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana