Politika

Mujica Zijadić kandidat za predsjednika SDP-a!

Mujica Zijadić kandidat za predsjednika SDP-a!

SDP-ov Mujica Zijadić kandidirao se za predsjednika te stranke na županijskoj razini, doznaje duList.

On je treći kandidat koji će se boriti za naklonost članova u DNŽ, a svoje kandidature već su predali Tatjana Šimac Bonačić i dosadašnji šef županijskih SDP-ovaca Davor Penić.

-Točno je. Kandidirao sam se za to mjesto – odgovorio nam je Zijadić na naš upit uz čuđenje 'kako to znamo kad ni on kao kandidat ne zna sigurno tko su mu protukandidati'.
-Osim toga kandidirat ću se ponovno za mjesto potpredsjednika gradske organizacije. To mi je bila nmajera i prije raspuštanja gradskog odbora – rekao je ovaj SDP-ovac te odbacio špekulacije kako je njegova kandidautra potaknuta glasnima o 'čišćenju' gradskog odbora od ljudi koji su glasovali za Dubrovački dogovor.

Inače, kako doznajemo, na jučerašnjem sastanku održanom u hotelu Park u jeku rasprave o Dubrovačkom dogovoru jedna od glavnih primjedbi bila je kako se središnjica na večer odluke nije 'javljala na telefon', na što je glavni Tajnik SDP-a Igor Dragovan uzvratio kako taj argument ne stoji, te kako to da se središnjica gotovo nikad nije zvala u vezi nekih projekata vezanih za Dubrovnik, ali jest za različita ustoličenja i kadroviranja po gradskim tvrtkama.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist