Natrag
22.4.2019 08:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mujica Zijadić kandidat za predsjednika SDP-a!

13.10.2013 @ 11:41 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

SDP-ov Mujica Zijadić kandidirao se za predsjednika te stranke na županijskoj razini, doznaje duList.

On je treći kandidat koji će se boriti za naklonost članova u DNŽ, a svoje kandidature već su predali Tatjana Šimac Bonačić i dosadašnji šef županijskih SDP-ovaca Davor Penić.

-Točno je. Kandidirao sam se za to mjesto – odgovorio nam je Zijadić na naš upit uz čuđenje 'kako to znamo kad ni on kao kandidat ne zna sigurno tko su mu protukandidati'.
-Osim toga kandidirat ću se ponovno za mjesto potpredsjednika gradske organizacije. To mi je bila nmajera i prije raspuštanja gradskog odbora – rekao je ovaj SDP-ovac te odbacio špekulacije kako je njegova kandidautra potaknuta glasnima o 'čišćenju' gradskog odbora od ljudi koji su glasovali za Dubrovački dogovor.

Inače, kako doznajemo, na jučerašnjem sastanku održanom u hotelu Park u jeku rasprave o Dubrovačkom dogovoru jedna od glavnih primjedbi bila je kako se središnjica na večer odluke nije 'javljala na telefon', na što je glavni Tajnik SDP-a Igor Dragovan uzvratio kako taj argument ne stoji, te kako to da se središnjica gotovo nikad nije zvala u vezi nekih projekata vezanih za Dubrovnik, ali jest za različita ustoličenja i kadroviranja po gradskim tvrtkama.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana