Kultura

‘MUDRA SOVA’ Predstavljanje slikovnice autorice Maje Punoš Rebić

Dubrovačke knjižnice i Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa ‘Slagalica’ organiziraju predstavljanje slikovnice ‘Mudra sova’ autorice Maje Punoš Rebić u subotu, 9. veljače s početkom u 10:30 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Na predstavljanju sudjeluju Marina Kljunak Čuikin, predsjednica Društva ‘Slagalica’, Maja Punoš Rebić, autorica i Ivana Kujundžić i predavačica na temu logopetkinja OŠ Ivan Leko, Prološac.

Nakon predstavljanje slikovnice i čitanja pripovijetki od strane autorice, održat će se edukativno predavanje na temu ekranizma. Govorit će se o iskustvima na terenu s osnovnoškolskim i srednjoškolskim uzrastom po pitanju kvalitete komunikacije, čitalačkih navika, problema u ponašanju, te ostalih poteškoća nastalih prekomjernom uporabom komunikacijsko-informacijske tehnologije danas.

Pročitajte još

VIDEO/’USUSRET BOŽIĆU’ Tradicionalni humanitarni koncert Rotary kluba Dubrovnik

Dulist

‘JEDNOSATNI SNOVOPIS’ Lero premijerno izveo predstavu ‘Sub rosa’

Dulist

LIKOVNI GENIJE Izložba povodom 100. obljetnice rođenja Antuna Masle

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija