Kultura

‘MUDRA SOVA’ Predstavljanje slikovnice autorice Maje Punoš Rebić

Dubrovačke knjižnice i Društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa ‘Slagalica’ organiziraju predstavljanje slikovnice ‘Mudra sova’ autorice Maje Punoš Rebić u subotu, 9. veljače s početkom u 10:30 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Na predstavljanju sudjeluju Marina Kljunak Čuikin, predsjednica Društva ‘Slagalica’, Maja Punoš Rebić, autorica i Ivana Kujundžić i predavačica na temu logopetkinja OŠ Ivan Leko, Prološac.

Nakon predstavljanje slikovnice i čitanja pripovijetki od strane autorice, održat će se edukativno predavanje na temu ekranizma. Govorit će se o iskustvima na terenu s osnovnoškolskim i srednjoškolskim uzrastom po pitanju kvalitete komunikacije, čitalačkih navika, problema u ponašanju, te ostalih poteškoća nastalih prekomjernom uporabom komunikacijsko-informacijske tehnologije danas.

Pročitajte još

DVIJE IZVEDBE ‘Tri sestre’ Boba Jelčića u parku Gradac

Dulist

U Sponzi otvorena izložba Ivane Dražić Selmani ‘Horizonti sjećanja’

Dulist

KLAVIRSKI RECITAL U DVORU Jurinić očarao publiku Spomenikom Beethovenu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija