Aktualno

MSC Cruises produljio obustavu krstarenja do 31. srpnja, svi brodovi u pogonu do ljeta 2021.

MSC Armonia cruiser

Budući da se svijet i dalje suočava s izazovima pandemije, a ograničenja putovanja su i dalje prisutna u mnogim regijama, MSC Cruises je donio odluku o dodatnom produženju privremene obustave krstarenja do 31. srpnja 2020. Gosti kojima su krstarenja otkazana zbog ove odluke će imati mogućnost prebaciti čitav uplaćen iznos za otkazano krstarenje na novo po izboru – birajući između bilo kojeg broda i bilo kojeg itinerera – do kraja 2021. godine. Gosti će ovaj vaučer moći iskoristiti od 21. lipnja kako bi krstarenje prebaciti na datum koji im najviše odgovara.

Dodatno, svi gosti koji trenutno imaju rezervirano krstarenje između 1. kolovoza i 31.listopada 2020. mogu iskoristiti pogodnosti ‘Fleksibilnog programa krstarenja’ koji omogućuje promjenu krstarenja na drugi datum do 31. prosinca 2021. i to do 48 sati pred polazak originalnog krstarenja (96 sati za Fly&Cruise).

Kompanija je danas potvrdila ljetni program za 2021. s početkom u 3. mjesecu, a koji će uključivati dva nova broda koji su trenutno u izgradnji kao i niz novih ili obogaćenih itinerera i luka.

-Iako smo danas donijeli tešku odluku o produženju obustave plovidbe svih naših brodova važno je gledati unaprijed jer znamo da naši putnici sanjaju o putovanju i žele planirati svoj odmor u sljedećoj godini. Upravo smo zato potvrdili naš ljetni program za 2021. godinu kako bi svi naši gosti, oni kojima su rezervirana krstarenja do 31.7. otkazana i oni s rezerviranim krstarenjima do 31.10. koji bi željeli iskoristiti pogodnosti našeg „Fleksibilnog programa krstarenja“, mogli izvršiti rezervaciju s punim povjerenjem – rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa te je dodao kako će, gledajući u bližu budućnost, njihovi brodovi zaploviti kada bude pravo vrijeme za to, u fazama i po regijama, slijedeći upute relevantnih nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih i drugih regulatornih tijela te uz podršku novog operativnog protokola koji će biti posebno usredotočen na zdravlje i sigurnost. Svi brodovi MSC-a postepeno će se vratiti na more do početka sezone na ljeto 2021.

Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist