Natrag
23.4.2019 13:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mokošani županijski prvaci u judu i odbojci

5.2.2019 @ 21:30 Dulist Sport
3;3

Podijelite:

Učenici OŠ Mokošica ostvarili su dva vrhunska rezultata na sportskim natjecanjima osnovnih škola na području naše županije.

Na Županijskom natjecanju u judu, održanom u siječnju u OŠ Marina Držića, predstavnici OŠ Mokošica osvojili su prvo mjesto u konkurenciji pet škola i tako osigurali nastup na državnom prvenstvu u Vinkovcima koje će se održati u veljači. Za Mokošicu su nastupali sljedeći učenici: Ivan Nović, Orlando Bratičević, Marko Đanović, Ivica Bogetić, Ivan Čuić, Stijepo Zvono, Bruno Bencek, Vlaho Lujo, Đivo Milutinović, Niko Šakić, Paulo Matana, Vide Potrebica i Orlando Vuleša.

OŠ Mokošica bila je domaćin Županijskog natjecanja u odbojci. Na natjecanju su sudjelovale OŠ Gruda i OŠ Ston. Iako na natjecanju nije sudjelovalo puno ekipa, prvo mjesto učenika OŠ Mokošica izuzetan je uspjeh jer nitko od učenika, koji su igrali za školsku ekipu, ne trenira odbojku. Državno prvenstvo u odbojci održat će se u veljači u Poreču. Za OŠ Mokošica igrali su učenici: Antonio Delevski, Ivan Čuić, Marko Đanović, Orsat Poša, Domagoj Prkačin, Orsat Zvone, Dominik Prkačin, Kristijan Sentić, Mario Vuletić, Štefan Koščica, Marko Šimunović, Hrvoje Hladilo, Frano Cvjetanović, Stijepo Zvono, Ivan Vareškić, Dario Perić, Roko Mikulandra i Marino Stipišić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana