Županija

Mobilni šalter za upravne poslove u Orebiću, Blatu i Vela Luci

Prijenosni šalter Ministarstva unutarnjih poslova putem kojeg građani mogu ishoditi osobne isprave tijekom ovog i slijedećeg tjedna boraviti će na području Orebića, Blata i Vela Luke.

Riječ je o prijenosnim šalterima upravnih poslova putem kojih građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju te podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu i vozačku dozvolu kao i registraciju vozila. Sve potrebne uplate mogu se obaviti gotovinskim plaćanjem, ali je potrebno da građani donesu fotografije potrebne za izradu dokumenata.

Pozivamo građane, posebno one kojima je otežan dolazak u policijsku postaju ili sjedište policijske uprave, da iskoriste usluge mobilnog šalterskog ureda koji će se nalaziti na slijedećim lokacijama:

Orebić – 14. srpnja (četvrtak) od 8 do 14 sati u zgradi općine Orebić
Blato – 19. srpnja (utorak) od 8 do 14 sati u zgradi općine Blato
Vela Luka – 21. srpnja (četvrtak) od 8 do 14 sati u zadružnom domu u Veloj Luci

Pročitajte još

ISTRAŽIVANJE HGK POKAZALO U našoj Županiji najviše zaposlenih u smještajnim jedinicama i ugostiteljstvu

Dulist

Dobroslavić na 137. plenarnom zasjedanju Europskog odbora regija

Dulist

Proslavljena 10. obljetnica osnutka udruge ‘Leptirići’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija