Županija

Mljećani, ne propustite izlaganje Studije o utjecaju na okoliš!

Mljet

Upravni odjel za komunalne poslove i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije obavještava javnost i zainteresiranu javnost da je u tijeku javna rasprava Studije o utjecaju na okoliš izgradnje prometnice u dijelu naselja Babino Polje – predio uvala Sutmiholjska, Općina Mljet.

Javni uvid u Studiju traje od 10. listopada do 8. studenog 2018. godine, svakog radnog dana od 9 do 12 sati na Mljetu, u Domu kulture Zabrežje u Babinom Polju, Zabrežje 47, svakog radnog dana od 9 do 12 sati. Na mjestu javnog uvida izložena je cjelovita Studija i dva netehnička sažetka Studije te Knjiga primjedbi.

Javno izlaganje Studije održat će se u utorak, 30. listopada 2018. u 10 sati, u prostorijama Doma kulture Zabrežje. Pisana mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju javnost i zainteresirana javnost može upisati u knjigu primjedbi na mjestu javnog uvida u Studiju ili u pisanom obliku dostaviti Upravnom odjelu za komunalne poslove i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije, na adresu Vukovarska 16, Dubrovnik, u roku predviđenom za javnu raspravu, tj do 8. studenog 2018.

Pročitajte još

Iskustva Županije na 3. Savjetovanju konzervatora u Zagrebu

Dulist

O ČEMU SU RASPRAVLJALI? Dobroslavić sudjelovao na sastanku Vlade sa županima

Dulist

Vatrogasnoj zajednici županije donirano pet novih vozila

Dulist