Natrag
20.2.2019 00:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mladi HDZ-ovci za udrugu Zamisli

22.2.2013 @ 17:49 Ana Prohaska Zanimljivosti

Podijelite:

 
Darujući fotoaparat Udruzi za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli predsjednik dubrovačke Mladeži Mario Obuljen istaknuo je kako je ovo samo jedna u nizu humanitarnih akcija članova Gradskog odbora u poslijednjih nekoliko mjeseci.

Tom prigodom Obuljen je kazao da su članovi Mladeži neugodno iznenađeni nemilim događajem od prije nekoliko dana kada je udruga Zamisli opljačkana. Da podsjetimo, članovi Udruge ostali su bez prijenosnih računala, monitora, profesionalne kamere te mnogim stvarima koje su im bile potrebne kako bi osigurali podršku za 60 studenata s invaliditetom.

Prilikom današnjeg susreta dogovorena je daljnja suradnja, a članovi Mladeži rekli su da će pomoći i kroz prikupljanje donacija koje se mogu uplatiti na žiro račun 2484008 – 1103006621 kod Raiffeisenbank Austria d.d.

Denis Marion, glasnogovornik udruge Zamisli zahvalio je mladim HDZ – ovcima na pomoći spomenuvši pritom neke od aktivnosti koje provodi Udruga. Članovi Udruge „ZAMISLI” su osobe koje rade na projektima za mlade s invaliditeotm i mladi s invaliditetom između 15 i 29 godina. Mlade s invaliditetom se svakodnevno poziva na aktivan angažman u Udruzi, tako da jedan dio zainteresiranih volontira ili honorira na aktivnostima kojima se bavi Udruga.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana