Natrag
24.4.2019 04:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

MLADEŽ HDZ-A Mislav Čagalj naslijedio Pera Milkovića

3.11.2018 @ 16:46 Dulist Politika
2;2

Podijelite:

Nakon što je protekla dva mandata Pero Milković vodio Mladež HDZ-a Dubrovnik, na Izbornoj skupštini održanoj u petak 2. studenog u prostorijama hotela Park za novog predsjednika Mladeži jednoglasno je izabran Mislav Čagalj.

Dvadesetogodišnji Mislav Čagalj redoviti je student prve godine Pomorskog fakulteta u Dubrovniku, smjer Nautika. Rođen i živi u Dubrovniku te je aktivni član MHDZ-a.

Planovi su nam nastaviti rad dosadašnjeg predsjednika Pera Milkovića. Mladež je nositelj društva i napretka te se možemo pohvaliti velikim brojem mladeži u našem Gradu gledajući ostale stranke. Cilj nam je nastaviti raditi s mladeži kako bi bila prepoznatljiva i kako bi sudjelovala u svim stranačkim zbivanjima. Radit ćemo za dobrobit HDZ-a, ali i za dobrobit nas mladih – izjavio je novi predsjednik GO MHDZ-a Dubrovnik.

-Ovaj saziv je u četiri godine proveo puno aktivnosti na promicanju stranke, mladeži i boljitka u našoj sredini. Sudjelovali smo na mnogim javnim tribinama, zatvorenim radionicama i mnogim humanitarnim akcijama zajedno s članicama Katarine Zrinski. Mislim da smo bili jedna od aktivnijih stranačkih mladeži u Dubrovačko-neretvanskoj županiji te se nadam da ćemo tako i nastaviti – rekao je pak Pero Milković.

Osim predsjednika Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Dubrovnik, izabrani su i članovi Gradskog odbora: Karmen Žuvela, Romano Radonić, Rea Goić Kravarović, Mateo Antunica, Nikša Rajevac, Pero Beatović, Paulo Miloglav, Guliano Knego, Paulo Milić, Mateo Kraljević, Tea Lenz i Josipa Matuško te članovi Nadzornog odbora Antun Bošković, Luka Čavar, Josip Tomičić, Hrvoje Njavro i Mateo Zrno.

Izbornoj skupštini nazočili su predsjednik GO HDZ-a Dubrovnik Mato Franković te članovi Gradskog odbora HDZ-a Dubrovnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana