Grad

Mladen Gojun oštro osudio ponašanje Nikše Klečka

Mladen Gojun oštro osudio ponašanje Nikše Klečka

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Mladen Gojun ogradio se od istupa člana te stranke Nikše Klečka koji je prošlog tjedna objavio neprimjeren komentar na svom Facebook profilu.

Njegovu ispriku sudionicima proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te stanovnicima Čavoglava prenosimo u cijelosti:

„U Gradskoj organizacija SDP-a Dubrovnik ograđujemo se i oštro osuđujemo ponašanje našeg člana Nikše Klečka koji je na svom Facebooku profilu objavio komentar: ‘MiG ne da ne zna čuvati hrvatsko nebo nego je opasnost i za hrvatsku zemlju. Jedino da je pao u Čavoglavama’.

Osobno, kao branitelj ne mogu to prihvatiti, jer ne moramo se slagati s politikama bilo koga i bilo koje strukture, ali nedopuštena je netrpeljivost. Mi ćemo kao gradska organizacija SDP-a sukladno statutu stranke raspraviti cijeli slučaj i donijeti konkretne odluke,

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Dubrovnik

Mladen Gojun“

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović