Sport

MLAĐE KADETKINJE Košarkašice Raguse bez plasmana među četiri najbolje ekipe

MLAĐE KADETKINJE Košarkašice Raguse bez plasmana među četiri najbolje ekipe

Mlađe kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Ragusa nisu uspjele izboriti plasman među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. U poluzavršnici su izgubile od ekipe Broda na Savi.

Prve dvije četvrtine su obje izgledale isto, prvih 5 minuta pripalo bi Brođankama koje bi povele, ali naše djevojke nisu dopuštale odvajanje te su hvatale rezultat i naposljetku se na odmor otišlo s rezultatom 28:28. Drugo poluvrijeme naše djevojke padaju napadački te u 20 minuta postižu samo 11 koševa, a Brod na Savi u trećoj četvrtini ubacuje u veću brzinu te tih 10 minuta odnosi u svoju korist sa 17:2. Ta četvrtina je bila presudna za ovu utakmicu i bez obzira što su naše djevojke zadnju četvrtinu odnijele u svoju korist, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Krajnji rezultat bio je 51:39 (14-15, 13-14, 17-2, 6-9).

Najbolja igračica Raguse bila je Ani Putica s postignutih 14 poena (+5sk+4st), Paula Mojaš dodala je 7, Ella Majstorović 6 (+5st), Tea Ivanišević 5 (+5sk), Lucija Papić 4 (+8sk) i Karla Raguž-Lučić 3. U sastavu su još bile i Paula Lobaš, Danijela Djurić, Inda Čustović, Ilma Šarotić, Karla Radović i Martina Lončar.
Kod Brođanki najbolja je bila Tea Josipović s 18 koševa (+15sk+5st+5blk).
-Čestitke ekipi Broda na pobjedi i na prolazu na završnicu, želimo im puno sreće! – čestitale su dubrovačke košarkašice Brođankama. Pred njima je još jedna utkamica protiv Folke Borovje koja također ima dva poraza.

Izvor: ŽKK Ragusa

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist