Grad

Ministarstvo: Nikakvu odluku o Terminalu nismo donijeli

Ministarstvo: Nikakvu odluku o Terminalu nismo donijeli

Nakon što je koncesionar terminala u Gružu poslao danas priopćenje u kojem su ustvrdili kako očekuju da resorno ministarstvo poništi odluku Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik kojim je poništen predugovor, iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture su reagirali priopćenjem u kojem su napomenuli kako nikakva odluka nije donesena.

‘U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture jučer 1. kolovoza 2016. godine održan je neformalan sastanak između zamjenika ministra pomorstva prometa i infrastrukture Mire Škrgatića i predstavnika Dubrovnik International Cruise Port Investment d.o.o. (DICPI) povodom odluke o raskidu predugovora o koncesiji od strane Upravnog vijeća Lučke uprave Dubrovnik.

Na neformalnom sastanku Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture zaprimilo je žalbu povodom odluke o raskidu predugovora međutim nije donijelo nikakvu službenu odluku nego će spomenuta žalba biti razmotrena od strane pravne službe Ministarstva, pravnih stručnjaka i Lučke uprave, a sve s ciljem utvrđivanja relevantnih činjenica koje su nužne prije donošenja službene odluke’ , poručili su iz Ministarstva.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović