Aktualno

Milković i službeno razriješen dužnosti rektora

Na 95. sjednici Senata održanoj 18. rujna u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku donesena je odluka o prestanku mandata rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i prorektora prof. dr. sc. Branka Glamuzine, prof. dr. sc. Vlatka Lipovca i prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah s 30. rujna.

S tim danom obavit će se i primopredaja dužnosti između dosadašnjeg rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i nove rektorice prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah.

Zaključujući 95. sjednicu Senata rektor Milković se zahvalio svim članovima Senata na izvrsnoj suradnji u proteklom razdoblju. Zahvalio se i svim prethodnim sazivima Senata od osnivanja Sveučilišta, te je istaknuo da je u proteklih 95 sjednica obrađeno više od tisuću točaka Dnevnog reda.

Posebno se zahvalio na suradnji i sastavnicama Sveučilišta: Institutu za more i priobalje, Studentskom centru u Dubrovniku, MARIBIC-u i Zavodu za mediteranske kulture, prorektorima, pročelnicima odjela, tajnicima i nastavnicima, te svim ostalim najbližim suradnicima.

Istaknuo je da je sa studentima i Studentskim zborom izvrsno surađivao. Nakon isteka mandata sa Sveučilišta u Dubrovniku nosi samo najljepše uspomene.

Pročitajte još

RUGLO NA LAPADSKOJ OBALI Pašalić otvorio marinu, a nije počistio za sobom

Andrea Falkoni Račić

PRONALAZNIK ĆE BITI NAGRAĐEN Izgubljena crna kožna torbica s dokumentima

Dulist

Pripazite ispred Mercantea, kamioni ‘razvalili’ asfalt!

Dulist