Aktualno

Milković i službeno razriješen dužnosti rektora

Na 95. sjednici Senata održanoj 18. rujna u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku donesena je odluka o prestanku mandata rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i prorektora prof. dr. sc. Branka Glamuzine, prof. dr. sc. Vlatka Lipovca i prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah s 30. rujna.

S tim danom obavit će se i primopredaja dužnosti između dosadašnjeg rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i nove rektorice prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah.

Zaključujući 95. sjednicu Senata rektor Milković se zahvalio svim članovima Senata na izvrsnoj suradnji u proteklom razdoblju. Zahvalio se i svim prethodnim sazivima Senata od osnivanja Sveučilišta, te je istaknuo da je u proteklih 95 sjednica obrađeno više od tisuću točaka Dnevnog reda.

Posebno se zahvalio na suradnji i sastavnicama Sveučilišta: Institutu za more i priobalje, Studentskom centru u Dubrovniku, MARIBIC-u i Zavodu za mediteranske kulture, prorektorima, pročelnicima odjela, tajnicima i nastavnicima, te svim ostalim najbližim suradnicima.

Istaknuo je da je sa studentima i Studentskim zborom izvrsno surađivao. Nakon isteka mandata sa Sveučilišta u Dubrovniku nosi samo najljepše uspomene.

Pročitajte još

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

MLADA UMJETNICA ANDREA VUKOJA Želja mi je pronaći atelje za moj kreativni nered

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija