Natrag
23.2.2019 11:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Milković i službeno razriješen dužnosti rektora

19.9.2012 @ 12:40 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Na 95. sjednici Senata održanoj 18. rujna u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku donesena je odluka o prestanku mandata rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i prorektora prof. dr. sc. Branka Glamuzine, prof. dr. sc. Vlatka Lipovca i prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah s 30. rujna.

S tim danom obavit će se i primopredaja dužnosti između dosadašnjeg rektora prof. dr. sc. Matea Milkovića i nove rektorice prof. dr. sc. Vesne Vrtiprah.

Zaključujući 95. sjednicu Senata rektor Milković se zahvalio svim članovima Senata na izvrsnoj suradnji u proteklom razdoblju. Zahvalio se i svim prethodnim sazivima Senata od osnivanja Sveučilišta, te je istaknuo da je u proteklih 95 sjednica obrađeno više od tisuću točaka Dnevnog reda.

Posebno se zahvalio na suradnji i sastavnicama Sveučilišta: Institutu za more i priobalje, Studentskom centru u Dubrovniku, MARIBIC-u i Zavodu za mediteranske kulture, prorektorima, pročelnicima odjela, tajnicima i nastavnicima, te svim ostalim najbližim suradnicima.

Istaknuo je da je sa studentima i Studentskim zborom izvrsno surađivao. Nakon isteka mandata sa Sveučilišta u Dubrovniku nosi samo najljepše uspomene.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana