Aktualno

Mia Čerjan srebrna i brončana kod seniorki!

U subotu 24. ožujka u Čakovcu održano je Prvo kolo Hrvatskog kupa za seniore održalo se u proteklu subotu u Čakovcu.

Na natjecanju je sudjelovalo 23 natjecatelja iz 8 klubova iz Zagreba, Velike Gorice, Čakovca, Osijeka i Dubrovnika. Badmintonski klub Aedium je nastupio sa troje natjecatelja pod vodstvom trenera Vlaha Čerjana.

Kod seniorki Mia Čerjan je osvojila dvije medalje, srebrnu u pojedinačnoj i brončanu u konkurenciji ženskih parova. Pojedinačno u konkurenciji 8 natjecateljica, Mia je u prvom kolu pobijedila prvu nositeljicu Nikolinu Dimić iz Zagreba, u polufinalu je bila bolja od Karmele Vadlje iz Čakovca, a onda je u finalu bolja od nje bila Dora Drvodelić, tako da je na kraju osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

U ženskim parovima Mia je zajedno sa suigračicom Emilijom Talan iz Čakovca u konkurenciji četiri para, ostvarila jednu pobjedu i dva poraza, što je na kraju bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta i brončane medalje.

Kod seniora su nastupili Lukša Zlošilo i Antonio Marunica. U pojedinačnoj konkurenciji gdje je nastupilo 15 igrača, Lukša je zauzeo 11., a Antonio 15. mjesto. Njih dvojica zajedno su u konkurenciji muških parova osvojili 6. mjesto od ukupno 8 parova koliko ih je nastupilo.

Dodajmo kako su, Mia i Lukša još uvijek juniori te su im ovi nastupi u seniorskoj konkurenciji dosta vrijedni za predstojeća natjecanja.

Pročitajte još

Obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske

Dulist

NAKON NEGODOVANJA GRAĐANA Villa Dubrovnik se više ne hvali privatnom plažom

Dulist

Pomozimo našem sugrađaninu Ivici Šariću – Žiki u borbi s teškom bolešću

Dulist