Natrag
25.3.2019 10:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

MEMORIJAL ‘HANŽEK’ Dubrovačke atletičarke u Zagrebu!

28.8.2014 @ 21:23 Dulist Sport

Podijelite:

U utorak, 2. rujna na stadionu Mladosti održat će se 64. izdanja popularnog “Hanžeka”. Osim ponajboljih svjetskih atletičara nastupit će i dubrovačke atletičarke kao i dubrovački osnovnoškolci koji su se nakon održanih kvalifikacija u Splitu, 21. svibnja, plasirali u finale te na taj način osigurali nastup na Hanžekovićevom memorijalu.

Iz Atletskog kluba Dubrovnik na Hanžekovićevom memorijalu nastupit će Rebecca Beazkoetxea Radić (6. razred) i to u utrci na 60 metara i u skoku u dalj. Rebecci Beazkoetxea Radić ovo je druga godina nastupa na memorijalu.
Anđela – Gabrijela Curić (6. razred) nastupit će u bacanju kugle, Lea Madeško (4. razred) u skoku u dalj i Josipa Habjan (5. razred) u bacanju vortex-a.

Od djece dubrovačkih osnovnih škola koja su se plasirala u finale nastupit će Krisia Prkačin (5. razred) bacanje vortex-a, Mihaela Zadro (6. razred) kugla (2kg) i Iva Ursić (7.razred) u bacanju kugle (2 kg).

Hanžekovićev memorijal je međunarodni atletski mitinga koji se održava u Zagrebu još od 1951. godine, a ime je dobio po tragično preminulom zagrebačkom atletičaru i reprezentativcu Borisu Hanžekoviću.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana