Sport

MEMORIJAL ‘ANTONIO PRLENDA’ Slavili Međugorci i Dinamovci

MEMORIJAL 'ANTONIO PRLENDA' Slavili Međugorci i Dinamovci

Nogometni klubovi Međugorje i Dinamo Zagreb pobjednici su 9. Memorijalnog turnira ‘Antonio Prlenda’ koji se ovog vikenda na stadionu u Lapadu odigrao u organizaciji NK GOŠK Dubrovnika 1919.

Mladi su Međugorci podigli pehar pobjednika u kategoriji rođenih 2006. godine i mlađih nakon što su u finalu nakon kaznenih udaraca svladali Vukovar. U konkurenciji osam klubova treći je bio OŠN Dinamo Zagreb, Neum je zauzeo četvrto mjesto te osvojio trofej Fair Play, a potom slijede županijski predstavnici – 5. ŠN Božo Broketa, 6. Slaven Gruda, 7. NK Župa dubrovačka, 8. GOŠK Dubrovnik 1919.

Najbolji vratar turnira je Vukovarac Luka Marošičević, a nagrade za najboljeg strijelca i igrača pripale su Međugorcima Mislavu Čutuku i Danijelu Prskalu.

U kategoriji rođenih 2007. godine i mlađih Dinamovci su u presudnoj utakmici bili bolji od vršnjaka iz GOŠK Dubrovnika 1919. Treća je ŠN Božo Broketa, a četvrti Vukovar.

Sudionici turnira u stanci natjecanja položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima prerano preminulih Antonia Prlende, kadeta Dubrovnika 1919., te Zlatka Sentića, trenera mlađih uzrasta dubrovačkog kluba.

Pročitajte još

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist