Politika

Matušić i Miljanić zamjenici Željka Raguža

Ana Matušić i Marko Miljanić kandidati su za zamjenike gradonačelnika Hrvatske seljačke stranke, a danas su predstavljeni javnosti.

Program HSS-a bit će predstavljen javnosti za dvadesetak dana, ono što seljaci stavljaju u prvi plan na ovim izborima su otpad na Grabovici, povlačenje više novaca iz fondova Europske unije i informatizaciju grada. Kandidat za gradonačelnika Željko Raguž istaknuo je kako je Mokošica dio grada i da se ne smije diskreditirati, nedostaje parkinga te su sve to stvari na koje će gradski HSS promijeniti.
 
– Mi smo mladi ljudi u politici, želimo promjene. Uvjeravam vas da nakon izbora 19. svibnja nijedna stranka neće moći sastaviti vlast u Gradu bez HSS-a. Bazirani smo na svoju kampanju, a što će biti poslije, vidjet ćemo nakon svibanjskih izbora – istaknuo je Raguž.
 
Miljanić je istaknuo da se Dubrovnik ne treba odreći ni elitnog niti kruzing turizma već da oni mogu biti u simbiozi dok je Matušić istaknula kako će kao bivša sportašica posvetiti pažnju sportašima u Gradu, ali i osjetljivim socijalnim skupinama kao što su djeca, studenti i umirovljenici.  

Pročitajte još

VIDEO/HDZ-OVCI IZ DNŽ U CIBONI Plenković: Ovo pobjedničko ozračje pokazuje snagu HDZ-a

Dulist

NATAŠA GABRIČEVIĆ: Dubrovačka Republika imala je emisare u europskim prijestolnicama, zato moramo i mi

Maria Prkut

LUJIĆ I KRISTIĆ ‘Investitori love u mutnom, žurno treba donijeti novi GUP’

Dulist