Aktualno

Martinović: Nemam pojma i tužit ću vas!

Martinović: Nemam pojma i tužit ću vas!

Ja nemam pojma o tome i tužit ću vas zbog objave tog teksta – zaprijetio nam je jutros Kristo Martinović, stanovnik Bosanke koji je jučer održao konferenciju za medije povodom rasprave o UPU Srđa na današnjoj sjednici Gradskog vijeća.

Njemu je, naime, blago rečeno zasmetalo priopćenje koje smo na našem portalu objavili sinoć oko 22.20 sati, a koje potpisuje 'Udruga Bosanka'. Martinović se našao uvrijeđenim što smo objavili dopis, kojeg on nije potpisao, i kako navodi nema veze s Udrugom, pa je našao za shodno prijetiti medijima. Nije mu recimo palo na pamet provjeriti tko je sa službenog e-maila poslao dopis novinarima koji nije bio baš po njegovom gustu.

Podsjetimo, u priopćenju je Martinović osobno prozvan zbog iznošenja nepotpunih informacija i osobnih stavova, što 'može stvoriti pogrešan dojam o stavovima Udruge Bosanka prema projektu golfa na Srđu'.
Martinović pak tvrdi kako upravo on jedini ima ovlasti zastupati Udrugu Bosanka u javnosti, samim tim i držati konferencije za medije i slati priopćenja.

Inače, Martinović je jučer na konferenciji za medije prosvjedovao što mu u konačnom prijedlogu UPU-a ŠRC-a s golf igralištem zemljište od 105 tisuća četvornih metara nije dozvoljena gradnja. Smatra kako se u UPU ide na ruku investitorima, a na štetu domaćem stanovništvu.

Naravno, sporni tekst smo uklonili 'iz predostrožnosti', ne želeći ulaziti u međusobne odnose u Udruzi Bosanka. Ipak se na kraju trebamo zapitati na koji način bi novinari trebali provjeravati pozadinu raznih priopćenja koji sa službenih e-mailova dolaze na našu adresu.

Pročitajte još

[FOTO] Gradonačelnik Mato Franković obišao radove na Opskrbnom centru u Mokošici

Dulist

PREDSTAVLJEN NOVI BROJ ČASOPISA TURISTIČKE ZAJEDNICE Pazija je začinila ovogodišnji ‘Welcome’

Dulist

ODLIČNE VIJESTI IZ ZRAČNE LUKE RUĐER BOŠKOVIĆ Broj putnika u travnju premašio rekordnu 2019.!

Dulist