Natrag
18.2.2019 10:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Mario Šačić osumnjičen zbog svodništva?

20.5.2012 @ 15:48 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Dubrovčanin, koji je u svođenju jedne djevojke pomogao Splićaninu Ivici Jurišiću (53), vlasniku modne agencije je, nesluženo doznajemo, 43-godišnji Mario Šačić.

Inače, Šačić je lokalni HDZ-ovac, koji je u ožujku ove godine izabran u Nadzorni odbor dubrovačkog HDZ-a, a bio je i bivši tajnik Gradskog kotara Ploče iza Grada.

Podsjetimo, PU splitsko-dalmatinska u petak je privela Jurišića i Šačića, zbog kaznenog djela svodništva pet ženskih osoba. Osnovano se sumnja da je 53-godišnjak počinio pet kaznenih djela svodništva pet hrvatskih državljanki sa splitskog, dubrovačkog i zagrebačkog područja, a 43-godišnji Šačić jedno kazneno djelo svodništva tako što je pomagao Splićaninu pri svođenju jedne od djevojaka.

Osumnjičeni  43-godišnjak je, prema izvješću policije, jednom prilikom, u travnju 2012., a u dogovoru sa osumnjičenim Jurišićem, organizirao pružanje seksualne usluge za novac stranom državljaninu u jednom hotelu u Dubrovniku, od strane jedne hrvatske državljanke.

 
Foto: www.shutterstock.com

 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana