Natrag
19.2.2019 14:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Marija Kisić Kamić opet na piku Vićanu

23.7.2012 @ 19:03 Andrea Falkoni Račić Politika
3;3

Podijelite:

Pero Vićan i ove je godine na pik uzeo direktoricu Boninova, SDP-ovku Maritu Kisić Kamić. Zahvalu  sada već bivšeg veleposlanika SAD-a Jamesa Foleya ovom gradskom poduzeću Vićan je prozvao nulom.

Poručio je Kisić Kamić neka sukladno pozitivnim propisima RH, te praksi riješi problem oko donacije za obnovu kapelice na Boninovu.

– Pozdravite vi tog američkog ambasadora i recite mu da naše Boninovo uglavnom sahranjuje naše građane. To što je on pohvalio ravno je nuli – govorio je Vićan, a u obranu svoje strančke kolegice pokušala je stati predsjednica GV-a Olga Muratti. No, Vićan joj je odbrusio riječima 'pusti mene da ja govorim'.

– Mi ćemo podržati ovo izvješće, ali je tu to jedno pitanje koje se vuče s nekakvim konotacijama. U okivru i gabaritima zakona i dobre prakse riješite taj problem. Ne bih želio da mi kažete da ne postoji – rekao je Vićan, poručivši Muratti da je raspravljao kao vijećnik kako bi mogao, ako se ukaže potreba, raspravljati i u ime kluba.

Marija Kisić Kamić osvrnula se nakon zaključene rasprave samo o izjavi o Foleyu, a o kaplici će 'kad predsjednica Gradskog vijeća zakaše raspravu o toj temi'.

To baš i nije bilo po volji Vićanu, koji zbog zaključene rasparave nije mogao odgovoriti direktorici no nije joj mogao replicirati.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana