Zanimljivosti

Mali umjetnici iz Masline s Anom Rucner

Pripreme za 3. Festival  'Ana u Gradu' u punom su jeku. Sinoć su u Kneževom dvoru mali umjetnici, štićenici Dječjeg doma Maslina i glavne zvijezde koncerta 'Mojih 5 minuta' uvježbavali program koji će izvesti na drugoj večeri Festivala.

Koncert će se održati u Kneževom dvoru, u subotu, 22. lipnja s početkom u 21 sat, gdje će se štićenici Doma Maslina zajedno sa Anom Rucner predstaviti publici kroz  pjesmu, ples i dramski program koji osmišljava njihov umjetnički voditelj gospodin Denis Sarić. Režija i glazbeni aranžman povjereni su gđi Paoli Dražić Zekić, a uz djecu i Anu Rucner, na koncertu će nastupiti i Andrijana Sesar na klavijaturama.  Bit će to poseban koncert – sinergija mladosti, talenta, iskustva i iskrenosti.
 
Koncert je humanitarnog karaktera te je sav prihod od ulaznica namijenjen upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej.

    
Program ovogodišnjeg trodnevnog festivala započinje 21. lipnja koncertom pod nazivom Pozdrav ljetu, koncert na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, koji započinje u samo svitanje točnije, oko 5 ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu. Koncert je to koji je premijerno izveden na prošlogodišnjem Festivalu, a ovu godinu ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu uz Andrijanu Sesar na klavijaturama.
Ulaz na koncert je besplatan, a Ana poziva sve sugrađane i goste Grada da dočekaju i pozdrave ljeto zajedno s njom na Srđu.

 

Pročitajte još

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija