Zanimljivosti

Mali umjetnici iz Masline s Anom Rucner

Mali umjetnici iz Masline s Anom Rucner

Pripreme za 3. Festival  'Ana u Gradu' u punom su jeku. Sinoć su u Kneževom dvoru mali umjetnici, štićenici Dječjeg doma Maslina i glavne zvijezde koncerta 'Mojih 5 minuta' uvježbavali program koji će izvesti na drugoj večeri Festivala.

Koncert će se održati u Kneževom dvoru, u subotu, 22. lipnja s početkom u 21 sat, gdje će se štićenici Doma Maslina zajedno sa Anom Rucner predstaviti publici kroz  pjesmu, ples i dramski program koji osmišljava njihov umjetnički voditelj gospodin Denis Sarić. Režija i glazbeni aranžman povjereni su gđi Paoli Dražić Zekić, a uz djecu i Anu Rucner, na koncertu će nastupiti i Andrijana Sesar na klavijaturama.  Bit će to poseban koncert – sinergija mladosti, talenta, iskustva i iskrenosti.
 
Koncert je humanitarnog karaktera te je sav prihod od ulaznica namijenjen upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej.

    
Program ovogodišnjeg trodnevnog festivala započinje 21. lipnja koncertom pod nazivom Pozdrav ljetu, koncert na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, koji započinje u samo svitanje točnije, oko 5 ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu. Koncert je to koji je premijerno izveden na prošlogodišnjem Festivalu, a ovu godinu ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu uz Andrijanu Sesar na klavijaturama.
Ulaz na koncert je besplatan, a Ana poziva sve sugrađane i goste Grada da dočekaju i pozdrave ljeto zajedno s njom na Srđu.

 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist

OŠ LAPAD TREBA VAŠU POMOĆ Obogatimo boravak učenika u knjižnici

Dulist

GLASAJTE ZA OŠ GRUDA Pomozimo školarcima da obnove knjižnicu

Dulist