Grad

MAJKA OZLIJEĐENOG DJETETA UPOZORAVA ‘Ne vodite djecu u eko park u Mokošici, jer je opasno po život’

MAJKA OZLIJEĐENOG DJETETA UPOZORAVA 'Ne vodite djecu u eko park u Mokošici, jer je opasno po život'

Ne vodite djecu u eko park u Novoj Mokošici jer je opasno po život – upozorila je putem društvenih mreža jedna naša sugrađanka kojoj se u nedjelju sin ozlijedio i završio na Hitnoj.

Naime, kako je napisala u nedjelju joj je suprug odveo djecu u eko park gdje su ljuljačke popustile pod njihovom težinom. Jedno dijete završilo je s dva ponta na malom prstu.

-Bile su očito nikako postavljene. Sin mi je finuo na hitnoj s dva ponta na malom prstu, dobro je prošao. Mogla se dogoditi tragedija! – ističe ova majka koja pita gdje su kamere kako bi se počinitelji, zbog koji djeca ne mogu poći na igralište, a da nisu u opasnosti kazne.

Nažalost, ovo nije prvi slučaj vandalizma na ovom dječjem igralištu, na što stalno upozorava voditeljica Eko Omblića Jadranka Šimunović, a česti su slučajevi uništavanja i po drugim parkovima i igralištima. Može li i hoće li vandalima netko više stati na kraj?

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović