Natrag
26.4.2018 19:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Magdiću nagrada u Vodicama

2.6.2012 @ 16:59 Dulist Kultura

Podijelite:

Krešimiru Magdiću dodijeljena je sinoć nagrada za najbolji aranžman pjesme „More“ u izvedbi klape Subrenum na Večeri klapa uz gitaru u Vodicama, u sklopu 46. Festivala dalmatinskih klapa Omiš 2012.

 
Nakon Večeri popularnih skladbi u Blatu na Korčuli (26. svibnja), ovogodišnji 46. Festival dalmatinskih klapa Omiš 2012. nastavio je s realizacijom svojih programa izvan Omiša i to s kategorijom klapa uz pratnju jedne do dvije gitare koja se održala u Vodicama. U natjecateljskom dijelu programa uz žensku klapu Čakulone iz Zagreba nastupilo je sedam muških klapa i to: Kaše i Subrenum iz Dubrovnika, Iskon iz Splita, Brodarica, Sebenico i More iz Šibenika te Žrnovnica iz Žrnovnice.
 
Mo. Krešimir Magdić osvojio je Nagradu za najbolji aranžman pjesme na tekst Josipa Pupačića "More" u izvedbi klape Subrenum iz Župe dubrovačke. Podsjetimo da je na nedavno održanoj svečanoj sjednici Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije klapi Subrenum dodijeljena Nagrada za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko-neretvanske županije u zemlji i svijetu čime je odano priznanje i 20-godišnjem  djelovanju klapu, a  Mo. Krešimir Magdić nagrađen je nagradom Županije za životno djelo  za svoj izuzetni umjetnički opus.

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana