Natrag
22.4.2018 23:47

facebook

twitter

google

rss

dulist

Maestralima isti nadzorni odbor

30.6.2012 @ 18:31 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Mato Franković, Ante Skaramuca, Luka Vidak i Stjepan Hrtica i dalje će obnašati dužnosti u Naduzornom odboru Hotela Maestral.

Naime, Vlada RH odlučila je prihvatiti izvješće Uprave o radu Hotela Maestral u proteklom razdoblju, kao i izvješće o radu Nadzornog odbora Društva u prošloj godini, i samim tim izrazila zadovoljstvo radom u ovoj dubrovačkoj hotelskoj kući.

Na današnjoj redovnoj Glavnoj skupštini Hotela Maestral bio je i predstavnik Hrvatskog fonda za privatizaciju koji je, kako doznajemo, istaknuo da je u Maestralima vidljiv dobar rad Uprave, koja ima viziju. Stoga, nije upitna opstojnost ove hotelske kuće.

Već spomenuti članovi NO Maestrala su, podsjetimo, u siječnju ove godine tada novoj hrvatskoj Vladi sukladno zakonskim propisima stavili mandate na raspolaganje. Mandat im ističe kroz tri mjeseca.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana