Aktualno

Mađaru Békeffyju hrvatski nije problem!

Balázs Békeffy predsjednik Uprave OTPbanke Hrvatska tijekom svog boravka u Dubrovniku, osim što je priredio radni sastanak sa šefovima poslovnica u Gradu, susreo se i s predstavnicima dubrovačkih novinskih kuća.

Békeffy je čelno mjesto u OTPbanci preuzeo u rujnu ove godine i najmlađi je član uprave jednog društva u Hrvatskoj. Nadležan je za operativne poslove banke, maloprodaju, informatiku, marketing i korporativne komunikacije, ljudske potencijale, pravne poslove i reviziju, a zanimljivo je istaknuti kako je ovaj 34-godišnji Mađar cijeli sastanak održao na tečnom hrvatskom jeziku.

– OTPbanka stoji čvrsto. Što se tiče daljnjeg razvoja imamo ideju što možemo unaprijediti, a jedna od promjena koje smo već uveli je OTP Consulting. Želimo da nova tvrtka pomaže klijentima u komunikaciji s EU, odnosno savjetovanju vezano uz EU fondove – rekao je predsjednik Uprave OTPbanke te predstavio Gorana Krmpotića koji je na čelu OTP Consultinga.

Inače, sastanku s novinarima, u ulozi domaćina, su nazočili i George Lonza te Josipa Vodenac, čelni ljudi Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija OTPbanke.

Balázs Békeffy je također naglasio kako se banka planira fokusirati na mlade klijente s uslugama mobilnog bankarstva kao ulog u budućnost, ali i kako će nastaviti sa svojim donacijama na ovom području. Tako je već u pripremi ovogodišnji projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja, a uz potporu VK Jugu, banka je donirala i Caritas dubrovačke Biskupije.
 

Pročitajte još

Dubrovački učenici okitili se medaljama na najvećem europskom natjecanju u hotelijerstvu i turizmu

Dulist

U UTORAK Tribina ‘Biram život’ na sveučilišnom kampusu

Dulist

ZAMUĆEN DIO PALATE Provjerite današnji raspored cisterni

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija