Aktualno

Mađaru Békeffyju hrvatski nije problem!

Balázs Békeffy predsjednik Uprave OTPbanke Hrvatska tijekom svog boravka u Dubrovniku, osim što je priredio radni sastanak sa šefovima poslovnica u Gradu, susreo se i s predstavnicima dubrovačkih novinskih kuća.

Békeffy je čelno mjesto u OTPbanci preuzeo u rujnu ove godine i najmlađi je član uprave jednog društva u Hrvatskoj. Nadležan je za operativne poslove banke, maloprodaju, informatiku, marketing i korporativne komunikacije, ljudske potencijale, pravne poslove i reviziju, a zanimljivo je istaknuti kako je ovaj 34-godišnji Mađar cijeli sastanak održao na tečnom hrvatskom jeziku.

– OTPbanka stoji čvrsto. Što se tiče daljnjeg razvoja imamo ideju što možemo unaprijediti, a jedna od promjena koje smo već uveli je OTP Consulting. Želimo da nova tvrtka pomaže klijentima u komunikaciji s EU, odnosno savjetovanju vezano uz EU fondove – rekao je predsjednik Uprave OTPbanke te predstavio Gorana Krmpotića koji je na čelu OTP Consultinga.

Inače, sastanku s novinarima, u ulozi domaćina, su nazočili i George Lonza te Josipa Vodenac, čelni ljudi Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija OTPbanke.

Balázs Békeffy je također naglasio kako se banka planira fokusirati na mlade klijente s uslugama mobilnog bankarstva kao ulog u budućnost, ali i kako će nastaviti sa svojim donacijama na ovom području. Tako je već u pripremi ovogodišnji projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja, a uz potporu VK Jugu, banka je donirala i Caritas dubrovačke Biskupije.
 

Pročitajte još

MSC Cruises produljio obustavu krstarenja do 31. srpnja, svi brodovi u pogonu do ljeta 2021.

Dulist

‘BUĐENJE’ ZRAČNOG PROMETA Najviše letova za Hrvatsku najavljeno iz Njemačke, Beneluxa i Francuske

Dulist

USUSRET BLAGDANU Ovog četvrtka počinje devetnica sv. Antunu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija