DuList IN

LUŽA Izradite kreativne uskršnje ukrase

Radionice Uskrs

Kinematografi Dubrovnik pozivaju sve male kreativce da dođu u prizemlje Luže sljedeće dvije subote (29. ožujka i 5. travnja), te petak 11. travnja u vremenu od 15 do 17 sati, na “Kreativne radionice za izradu uskrsnih ukrasa”.

Od prirodnih i recikliranih materijala izrađivat će se vjenčići, stoljnjaci, plesti pomice, pengati jaja … Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 7 do 10 godina. Ulaznica za samu radionicu je 25 kuna, a za radionicu plus program poslije nje ulaznica je 35 kuna. Prve subote nakon radionice na programu je plesna predstava za djecu “Music box”, a nakon ostale dvije radionice je dječji film.

– Ovim putem pozivamo svu djecu, školarce, koji se žele lijepo nasmijati i družiti, a uz to i svojim vrijednim rukicama izraditi nešto lijepo da se svakako pridruže i sa sobom dovedu svoje prijatelje. Zbog velikog interesa, a ograničenog broja sudionika iz Kinematografa Dubrovnik najljepše mole da se zainteresirani polaznici jave na brojeve telefona 091 3112583 ili 020/ 638 – 640 – ističu iz Kinematografa.

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist