Sport

Lukša Jakobušić dopredsjednik Hajduka!

Lukša Jakobušić, poduzetnik te bivši predsjednik i aktualni dopredsjednik VK Jug CO postao je dopredsjednik Uprave nogometnog kluba Hajduk.

-Navijač sam Hajduka. I srcem i dušom – rekao je Jakobušić na izvanrednoj press konferenciji koju je sazvao danas predsjednik Hajduka Marin Brbić. Glavna tema je bila nova organizacijska struktura kluba. Upravo je na današnjoj konferenciji uvedena nova funkcija dopredsjednika Uprave kluba koja je pripala Jakobušiću.

Novi dopredsjednik predstavlja jednog od dva najbliža Brbićeva suradnika, uz sportskog direktora Sašu Bjelanovića koji je potvrđen za iduće razdoblje.

– Ovo je bilo poprilično iznenada. Zahvaljujem predsjedniku na povjerenju. Većina me poznaje iz Juga u kojem sam od 2007. godine. Od 2013. do 2017. sam bio predsjednik, a sad sam dopredsjednik – rekao je Jakobušić i istaknuo da dolazi iz grada koji ‘ima kulturu sporta te je naviknuo na trofeje’.

Novinare je zanimalo kako će obnašati dvije važne funkcije u dvama sportskim klubovima.

-To su dvije suprotne organizacijske situacije. Funkcija dopredsjednika u Hajduku je puni angažman. Funkcija predsjednika i dopredsjednika u Jugu je volonterizam. Ostajem u Jugu, a status ćemo definirati na skupštinama – istaknuo je Jakobušić.

Pročitajte još

‘Pituri’ osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Emil Nikolić novi je trener Šapca

Dulist

TKO MORA U SAMOIZOLACIJU? HZJZ objavio nove mjere i upute za prelazak granice

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija