Natrag
26.5.2018 21:44

facebook

twitter

google

rss

dulist

Luka Ploče najavila otpuštanje 100 radnika

30.6.2012 @ 16:41 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Luka Ploče će do kraja godine otpustiti 100 radnika. Danas je najavljena izrada programa zbrinjavanja viška zaposlenika u Grupi Luka Ploče, a odluku o izradi programa, uz isplatu stimulativnih otpremnina tijekom ove godine donio je predsjednik Uprave ove tvrtke.

Kako se ističe u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi, odluka je donesena nastavljajući započete aktivnosti racionalizacije procesa poslovanja i optimizacije svih troškova. U interesu je usklađivanja poslovanja društva s uvjetima tržišnog gospodarstva, odnosno povećanja učinkovitosti poslovanja.

Navodi se i kako će se zbrinjavanje radnika provoditi u interesu novog zamaha u restrukturiranju društva, ali uvažavajući mišljenje socijalnih partnera i odluku svakog radnika.

Foto: www.luka-ploce.hr

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana