Natrag
22.2.2019 01:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Luka Đović sjajan na mitingu u Sisku

12.5.2013 @ 13:02 Baldo Marunčić Sport
5;5

Podijelite:

Jugov plivač Luka Đović osvojio je jedno prvo i dva druga mjesta na međunarodnom plivačkom mitingu, koji se ovog vikenda održava u Sisku.

U disciplini 100 metara leptir Đović je uvjerljivo bio prvi, pobjegavši drugoplasiranome za čak dvije sekunde. Đović je bio sjajan i u disciplini 50 metara leptir, gdje je zauzeo drugo mjesto zaostavši za pobjednikom tek osam stotinki.

Drugog dana mitinga Luka Đović je nastupio u disciplini 200 metara leptir i opet otplivao sjajno, zauzevši drugo mjesto iza ukrajinskog reprezentativca Nikolaya Abramova (zaostatak sekunda i 11 stotinki), a ispred aktualnog prvaka Hrvatske Maria Zaninovića.

Na mitingu inače nastupa 260 plivača iz nekoliko država između kojih juniorska reprezentacija Ukrajine i kompletna hrvatska plivačka reprezentacija.

Ovim se završava prvi ciklus reprezentativnih priprema uoči odlaska na Europske igre mladih u srpnju ove godine.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana