Natrag
18.2.2019 17:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lovro Barišić odnio prvu nagradu u Tivtu

3.6.2013 @ 9:40 Mia Njavro Kultura
2;2

Podijelite:

Lovro Barišić pobjednik je 1. Međunarodnog natjecanja mladih gitarista – Youth International Guitar Competition, održanog 1. i 2. lipnja u Tivtu.

Učenik je  6. razreda osnovne glazbene škole a mentor mu je profesor Ante Skaramuca. Lovro je u 3. kategoriji u vrlo jakoj konkurenciji osvojio apsolutnu 1. nagradu stručnog ocjenjivačkog suda.

Riječ je o glazbenom događaju koji se odvijao pod pokroviteljstvom Općine Tivat, a organizirali su ga još tivatski Centar za kulturu, uz podršku Muzičkog centra Crne Gore i kompanije Euro Unit grupa iz Podgorice.

Natjecanje se održalo 1. lipnja u prostorijama Centra za kulturu, a otvoreno je za sve mlade izvođače rođene nakon 1990. godine. Kandidati su se natjecali u šest starosnih kategorija, programom u trajanju od 5 do 18 minuta, a zatvoreno je nastupom pobjednika.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana