Sport

LOŠE VIJESTI S ‘BUYRUMPLATZA’ Ništa od spektakla u Gružu, otkazuje se Dubrovnik kup!

LOŠE VIJESTI S 'BUYRUMPLATZA' Ništa od spektakla u Gružu, otkazuje se Dubrovnik kup!

Loše vijesti stižu nam iz Gruža, s ‘Buyrumplatza’. Ovogodišnji Dubrovnik kup ipak se neće održati iako se s pripremama za početak došlo do samog kraja.
-Poštovani sudionici, navijači, prijatelji i simpatizeri Dubrovnik kupa. Došli smo do samog kraja priprema za ovogodišnje izdanje turnira koji je trebao početi 16. srpnja i na kraju vas moramo obavijestiti da se isti neće održati. Razlog otkazivanja turnira je ponovna pojava Covid – 19 virusa. Trudili smo se na sve načine da turnir ipak održimo ovog ljeta, ali nažalost to neće biti moguće. Ove godine imali smo rekordan broj prijavljenih ekipa (66) i mirisalo je na spektakl neviđenih razmjera. Teška srca smo donijeli ovu veliku odluku, međutim kad sve zbrojimo i oduzmemo zdravlje svih vas nam je ipak na prvom mjestu – navode iz udruge Dubrovnik kup.
Zahvalili su se svima koji su još jednom prepoznali njihov rad i trud, svim ekipama koje su se prijavile, a posebno gostima s Hvara i iz Čapljine.
-Svi zajedno ćemo iz ovoga izać jači, a do tada ostanite živi i zdravi – poručuju organizatori ovog malonogometnog gruškog turnira.

Pročitajte još

VIKEND ZA LJUBITELJE STOLNOG TENISA Pituri u Gospinom polju, Zagrebu i Velikoj Gorici

Dulist

TRON EUROPE PRIPADA HRVATICI Matić prvakinja, Cvjetko brončana, Oberan upisala pobjedu i poraz

Dulist

MALONOGOMETNA LIGA Square poražen u Omišu

Dulist