Natrag
18.2.2019 19:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

LONDONU U POHODE! Evo što Turistička zajednica priprema za Britance

8.12.2015 @ 17:15 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

U suradnji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Zračne luke Dubrovnik u četvrtak, 10. prosinca u Veleposlanstvu RH u Londonu bit će održan tradicionalni Christmas Reception Dubrovnika.

Ovaj događaj se već nekoliko godina uzastopce organizira s ciljem svojevrsne zahvale britanskim partnerima i novinarima na aktivnostima na promociji Dubrovnika na nama najvažnijem emitivnom turističkom tržištu.

Istom prigodom svi gosti u Veleposlanstvu RH, koji je najavljeno oko devedeset, imat će prilike uživo vidjeti najljepšu dubrovačku ulicu Stradun, na kojoj će se pjesmom i plesom predstaviti slavljenik – FA Linđo.

Također putem Skype veze sve nazočne u Londonu izravno će pozdraviti i počasni konzul Velike Britanije u Dubrovniku, Mark Thomas.

Program na Sradunu počinje u 19 sati , a izvođači će biti smješteni ispred palače Sponza kako bi Britanci i ostali uzvanici na prijemu mogli uživo vidjeti raskošnu dubrovačku svjetlosnu Božićnu dekoraciju i osjetiti blagdansku atmosferu Grada. Putem slideshowa predstavit će se i najvažniji segmenti programa Dubrovačkog zimskog festivala.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana